اخبار و مقالات

​اموزش پنه عربیتای اصل ایتالیایی
تاریخ انتشار : 1395/5/4 ساعت 14:41:51



اموزش پنه عربیتای اصل ایتالیایی
اخبار مرتبط
» بشقاب سبز | رول کدو و کاری
» اسپاکتی با میت بال
» طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد

پنه عربیتا اصالتی رومی دارد و یکی از آن غذاهای خوش قد و بالا و جذاب و البته کار راه بیندازی است که یاد گرفتنش شما را از یکی دو شب "چی بپزم" در ماه خلاص می‌کند!

عربیتا در لغت به معنی عصبانی است و به تند و تیزی و البته داغی این پاستا اشاره دارد. سس عربیتا هم یک سس تند و آتشین است که پایه‌اش گوجه‌ فرنگی و چیلی است و حسابی حال آدم را جا می‌آورد.

این دستور به خصوص جان می‌دهد برای شب‌هایی که خسته و گرسنه به خانه می‌رسید و نمی‌دانید چکار کنید و فورا یک بسته ماکارونی را روانه‌ی قابلمه می‌کنید و با چند تا گوجه فرنگی و کمی پنیر رنده شده ترتیبش را می‌دهید و بعد لم می‌دهید توی کاناپه و به به... تمام خستگی‌تان در می‌رود!

مواد لازم:

•    2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

•    یک عدد فلفل چیلی قرمز تند و تیز حسابی ریز شده

•    یک حبه سیر ریز شده

•    250 گرم گوجه فرنگی پوست کنده

•    200 گرم پنه

•    جعفری خورد شده

•    پنیر پارمزان رنده شده

طرز تهیه:

•    سیر و چیلی را ریز ریز کنید.

•    گوجه فرنگی‌های پوست کنده را با چنگال له کنید.

•    روغن زیتون را در تابه ریخته و سیرها و چیلی‌ها را اضافه کنید و آنقدر تفت بدهید تا سیرها طلایی شوند.

•    حالا نوبت گوجه فرنگی‌هاست. آنها را به تابه اضافه کنید و هم بزنید و به آنها کمی نمک بپاشید.

•    همه اینها را برای 15 تا 20 دقیقه بر روی شعله رها کنید تا آب گوجه فرنگی‌ها کمی کشیده شود.

•    در این فاصله پنه‌ها را طبق معمول در آب جوش و نمک و روغن بجوشانید و آبکش کنید.

 

•    حالا پنه‌ها و سس جذابتان را مخلوط کرده و حدود یک دقیقه حرارت بدهید تا حسابی به خورد هم بروند.